ΧΑΑ: Αποφάσεις

Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2000 15:28

Tο δ.σ. του ΧΑΑ ενέκρινε τα ενημερωτικά δελτία των κάτωθι εισηγμένων εταιρειών:

ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ Α.Β.Ε.Ε. για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση των εταιρειών Χ.Α. ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ Α.Β.Ε.Ε., (πρώτη απορροφώμενη εταιρεία), και ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ Α.Ε., (δεύτερη απορροφώμενη εταιρία) από τη REMEK Φάρμακα – Καλλυντικά και την εισαγωγή των νέων μετοχών προς διαπραγμάτευση.

MICROMEDIA-ΜΠΡΙΤΑΝΝΙΑ Α.Ε για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών.

Σύμφωνα με τα ενημερωτικά δελτία που εγκρίθηκαν:

Η Εταιρεία ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ Α.Β.Ε.Ε. προβαίνει σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου εκδίδοντας 15.360.000 νέες κοινές ονομαστικές από τις οποίες οι 14.659.128 θα δοθούν στους μετόχους της πρώτης απορροφώμενης εταιρίας Χ.Α. ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ Α.Β.Ε.Ε. και οι 700.872 θα δοθούν στους μετόχους της δεύτερης απορροφώμενης εταιρείας ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ Α.Ε..

Η Εταιρεία MICROMEDIA-ΜΠΡΙΤΑΝΝΙΑ Α.Ε. προβαίνει σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου εκδίδοντας 9.421.000 νέες κοινές ανώνυμες μετοχές ως εξής: 9.306.000 με δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων και τιμή διάθεσης 450 δρχ. / μετοχή και με αναλογία 1 νέα μετοχή ανά 1 παλιά, και 115.000 με ιδιωτική τοποθέτηση στο προσωπικό της εταιρείας.

ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Επίσης, το Δ.Σ. του Χ.Α.Α. ενέκρινε κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση:

·Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην κύρια αγορά των 41.535.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, που προέκυψαν από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών, της εταιρείας, Α.Ε.Γ.Ε.Κ ΑΤΕ

·Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην κύρια αγορά των 18.540.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, που προέκυψαν από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών, της εταιρείας, ΑΒΑΞ Α.Ε.

Επίσης, το δ.σ. του Χ.Α.Α. στη χθεσινή του συνεδρίαση ενημερώθηκε: α) για την αλλαγή της επωνυμίας της εταιρείας ΑΛΚΑΤΕΛ ΚΑΛΩΔΙΑ ΕΛΛΑΣ Ε.Β.Ε. σε NEXΑNS ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ και διακριτικό τίτλο ΝΕΧANS HELLAS S.A. . β) για την αύξηση της ονομαστικής τιμής της μετοχής της εταιρείας ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΕΓΕΚ
  • ΑΒΑΞ
  • ΓΔ
  • ΚΑΡΕΛ



Σχολιασμένα