Ασφαλιστικό: Απεργιακό δελτίο

Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2008 11:18
UPD:12:03

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ τις κινητοποιήσεις οι τραπεζοϋπάλληλοι, με προγραμματισμένες, αλλά και αιφνιδιαστικές, ενδεχομένως, απεργίες.

Το Γενικό Συμβούλιο της ΟΤΟΕ, χθες, μετά τη 48ωρη απεργία, η οποία βρισκόταν σε εξέλιξη και ολοκληρώνεται σήμερα, αποφάσισε κατ' αρχήν νέα 48ωρη για την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη και συμμετοχή, όπως αναμενόταν, στην 24ωρη γενική απεργία, που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για την ερχόμενη Τετάρτη 19 Μαρτίου.

Η ΟΤΟΕ θα πραγματοποιήσει σήμερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω τα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Ελλάδος και, στη συνέχεια, θα κάνει μαζικό διάβημα στον υπουργό Οικονομίας, Γ. Αλογοσκούφη.

Σε 24ωρη απεργία στις 19/3 κατεβαίνουν και οι δημοσιογράφοι, ενώ το δ.σ. της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδας συνέρχεται την Κυριακή για να εξετάσει τις ρυθμίσεις για το ταμείο του κλάδου.

Οι δικηγόροι αποφάσισαν χθες πενθήμερη αποχή από τα καθήκοντα τους την ερχόμενη εβδομάδα.

Συνεχίζεται η απεργία των εργαζομένων στην καθαριότητα και της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/03/14/1488408.htm .

Μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας, λόγω της συσσώρευσης τόνων απορριμμάτων στους δρόμους, θα εξεταστούν σήμερα σε σύσκεψη, στο δημαρχιακό μέγαρο της Αθήνας, υπό τον Νικήτα Κακλαμάνη.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα