ΠΣΕ: Οριστική λύση σε πάγιο αίτημα των εξαγωγέων

Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2008 11:42

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων (ΠΣΕ) με ιδιαίτερη ικανοποίηση χαιρετίζει την έκδοση της αριθ. ΠΟΛ.1061/26.3.2008 Απόφασης του Υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κυρίου Αντώνη Μπέζα με θέμα: «Συμπλήρωση των διατάξεων της με αριθ. 1103551/8478/Α0014/ΠΟΛ-1262/2.8.1993 ΑΥΟ», με την οποία δίνεται ικανοποιητική λύση σε ένα από τα πάγια και βασικά αιτήματα του ΠΣΕ.

Ειδικότερα, με την απόφαση αυτή δίνεται πλέον η δυνατότητα στις εξαγωγικές επιχειρήσεις, οι οποίες εξαντλούν το όριο απαλλαγής πριν από την παρέλευση του δωδεκαμήνου, να ζητούν και να τους χορηγείται νέο όριο απαλλαγής από το ΦΠΑ, δίνοντας έτσι μια μεγάλη ανάσα στην οικονομική ρευστότητά τους.

Ο ΠΣΕ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ιδιαίτερα, εκτός από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, τον προϊστάμενο της 14ης Δ/νσης ΦΠΑ και τα στελέχη αυτής για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε μαζί τους, την ιδιαίτερη κατανόηση που έδειξαν στο δίκαιο αυτό αίτημά μας και στις προσπάθειες που κατέβαλαν προς την αρμόδια Ευρωπαϊκή Επιτροπή, οι οποίες οδήγησαν στην οριστική λύση του θέματος.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα