Coca-Cola 3E: Συνεργασία με illycaffe

Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2008 12:54
UPD:13:44

Tην υπογραφή συμφωνίας με την The Coca-Cola Company και την illycaffe SpA για την ανάπτυξη τριμερούς κοινοπραξίας ανακοίνωσε σήμερα η Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε. (Coca-Cola Τρία Έψιλον).

Η κοινοπραξία θα αφορά στην παραγωγή, προώθηση, πώληση και διανομή ενός υψηλής ποιότητας έτοιμου προς κατανάλωση καφέ με το σήμα της illy στις χώρες, όπου δραστηριοποιείται η Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Τρία έτοιμα προς κατανάλωση προϊόντα καφέ με βάση το εσπρέσο θα διατεθούν τον Απρίλιο σε δέκα χώρες της Coca-Cola Τρία Έψιλον. Η κοινοπραξία θα είναι η πρώτη που θα διαθέσει τα καινούργια προϊόντα παγκοσμίως, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Δήλωση Δ. Κωνσταντίνου

«Είμαστε ευτυχείς που οριστικοποιήσαμε την συνεργασία αυτή, η οποία συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του Συστήματος της Coca-Cola στο marketing, στην εξυπηρέτηση πελατών και στα συστήματα διανομής με το ισχυρό εμπορικό σήμα προϊόντων καφέ illy», δήλωσε ο κ. Δώρος Κωνσταντίνου, διευθύνων σύμβουλος της Cοca – Cola Τρία Εψιλον.

«Τα έτοιμα προς κατανάλωση προϊόντα καφέ αντιπροσωπεύουν μια μικρή αλλά σημαντική σε ρυθμούς ανάπτυξης και υψηλή σε αξία κατηγορία, στις περισσότερες από τις αγορές, όπου δραστηριοποιούμαστε. Αναμένουμε με ενθουσιασμό την διάθεση αυτών των προϊόντων σε κάποιες από τις χώρες μας, ενδυναμώνοντας περαιτέρω την πρότασή μας στους καταναλωτές για διαφοροποιημένα και υψηλής ποιότητας προϊόντα».

Ο Πρόεδρος και chief operating officer της The Coca-Cola Company Muhtar Kent, σχολίασε: «Οι Ευρωπαίοι καταναλωτές στις αγορές της Coca-Cola Τρία Έψιλον θα είναι οι πρώτοι που θα δοκιμάσουν αυτά τα καινούργια και εξαιρετικά προιόντα, τα οποία προσφέρουν την αυθεντική εμπειρία του Ιταλικού καφέ. Προσβλέπω θετικά τόσο στη συνεργασία με την illy, η οποία εφηύρε την κατηγορία εσπρέσσο, όσο και με την Coca-Cola Τρία Έψιλον, η οποία είναι ο μεγαλύτερος εμφιαλωτής μας στην Ευρώπη, με αποδεδειγμένες ικανότητες επιτυχημένης παρουσίας και εκτέλεσης της στρατηγικής μας στην αγορά».

Tέλος, ο Andrea Illy, Πρόεδρος της illycaffe SpA, δήλωσε τα εξής: «Το τελευταίο διάστημα δημιουργήσαμε τρία νέα έτοιμα προς κατανάλωση προϊόντα καφέ με την ασυναγώνιστη γεύση της illy. Η συλλογική μας προσπάθεια θα επαναπροσδιορίσει την εμπειρία του καταναλωτή με τον έτοιμο προς κατανάλωση καφέ, αναγάγοντάς την σε μικρή καθημερινή πολυτέλεια».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα