ΟΤΕ: «Κατάφωρη παραβίαση του δικαιώματος της εργασίας»

Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2008 12:49
UPD:15:14

Ο ΟΤΕ με σημερινή του ανακοίνωση «καταγγέλλει τις τρομοκρατικές μεθόδους και την κατάφωρη παραβίαση του δικαιώματος της εργασίας που υποχρεώνει την πλειοψηφία των εργαζομένων να χάνουν μεροκάματα ή να θυσιάζουν την κανονική τους άδεια».

«Εκτός από τους εργαζόμενους», προστίθεται στην ανακοίνωση, «ταλαιπωρούνται και οι πελάτες του ΟΤΕ, ενώ ο μόνος που ευνοείται είναι ο ανταγωνισμός. Κατά σύμπτωση την νύχτα της Πέμπτης 27/3 έγινε εμπρησμός τεσσάρων αυτοκινήτων του ΟΤΕ» http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/03/28/1493419.htm .

«Η “απεργία” διεξάγεται με την μέθοδο της βίαιης παρεμπόδισης του προσωπικού να εισέλθει σε κτίρια του ΟΤΕ και για τον λόγο αυτό είναι αδύνατον να διαπιστωθούν τα ακριβή ποσοστά συμμετοχής», αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση του ΟΤΕ.

Το μονομελές πρωτοδικείο έκρινε αργά χθες το βράδυ την απεργία που έχει κηρύξει η ΟΜΕ-ΟΤΕ με αφορμή τη μεταβίβαση πακέτου μετοχών στην Deutsche Telekom παράνομη.

Το ΚΚΕ χαρακτήρισε σήμερα την απόφαση του δικαστηρίου «τρομοκρατική» http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/03/28/1493428.htm .



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα