SATO A.E: Αποτελέσματα εννεαμήνου

Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2000 15:38

Σε 9.322 εκατ. δρχ. ανήλθαν το εννεάμηνο του τρέχοντος έτους οι πωλήσεις της SATO σημειώνοντας αύξηση της τάξεως του 14% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα της περυσινής χρήσης, όταν οι πωλήσεις της εταιρείας είχαν διαμορφωθεί σε 8.178 εκατ. δρχ. Το ίδιο διάστημα, ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών του ομίλου έφθασε τα 9.842 εκατ. δρχ. από 8.233 εκατ. δρχ. το εννεάμηνο του 1999.

Αντιθέτως, τα προ φόρων κέρδη της μητρικής εταιρείας SATO το εννεάμηνο το 2000 εμφάνισαν μείωση της τάξεως του 17%, η οποία, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, οφείλεται στην αύξηση των εξόδων κατά 34% εξαιτίας των εξαγορών και των συμμετοχών που πραγματοποίησε η εταιρεία στην τρέχουσα χρήση και τα σημαντικά έξοδα αναδιοργάνωσης της εταιρείας από τα οποία η διοίκηση της SATO αναμένει σημαντικά αποτελέσματα στο μέλλον.

Μείωση παρουσιάζουν το εννεάμηνο της τρέχουσας χρήσης και τα προ φόρων κέρδη των ενοποιημένων αποτελεσμάτων, γεγονός το οποίο οφείλεται, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, στις συνεχείς επενδύσεις που πραγματοποιούνται για την ανάπτυξη της αλυσίδας BO Concept.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΣΑΤΟΚ



Σχολιασμένα