MLS: Συμμετοχή σε διαγωνισμό του κυπριακού υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού

Τρίτη, 01 Απριλίου 2008 13:03

Tη συμμετοχή της στο νέο διαγωνισμό του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου για την προμήθεια εκπαιδευτικών λογισμικών, που θα υποστηρίζουν τη διδασκαλία μαθημάτων του Συστήματος Μαθητείας της Κύπρου, ανακοίνωσε η MLS Πληροφορική.

Σύμφωνα με την εταιρεία, εκπαιδευτικά λογισμικά της κατατέθηκαν και για τα 24 μαθήματα του σχετικού διαγωνισμού, που διεξάγεται στο πλαίσιο της αναβάθμισης του Συστήματος Μαθητείας της Κύπρου. Ο συνολικός αρχικός προϋπολογισμός των έργων ανέρχεται σε ένα εκατ. ευρώ.

Η MLS υλοποιεί ήδη τα πρώτα έργα, που αφορούν σε προμήθεια εκπαιδευτικών λογισμικών για το Σύστημα Μαθητείας, συνολικού ύψους 170.000 ευρώ (πλέον ΦΠΑ), ενώ αναμένει την ανάληψη και άλλων έργων που αφορούν την προμήθεια έτοιμου εκπαιδευτικού λογισμικού στο πλαίσιο παρόμοιων διαγωνισμών του υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου.

Παράλληλα, βρίσκεται εν αναμονή των αποτελεσμάτων των διαγωνισμών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου για την εισαγωγή εκπαιδευτικού λογισμικού στα σχολεία της Ελλάδας.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΛΣ



Σχολιασμένα