Απεργούν και σήμερα οι υπάλληλοι της Τράπεζας της Ελλάδος

Τετάρτη, 02 Απριλίου 2008 07:06
UPD:10:46

ΑΠΕΡΓΟΥΝ και σήμερα οι εργαζόμενοι στην Τράπεζα Ελλάδος με απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΟΤΟΕ, που βρίσκεται σε διαρκή συνεδρίαση με βάση σχετική απόφαση τους Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.

Οι εργαζόμενοι στην τράπεζα με τις κινητοποιήσεις τους, που έχουν εισέλθει στην πέμπτη εβδομάδα, αντιδρούν στις ρυθμίσεις του ασφαλιστικού νόμου και ειδικότερα στην ενοποίηση Ταμείων. Η διοίκηση της ΟΤΟΕ δηλώνει κατηγορηματικά ότι οι αγωνιστικές αντιδράσεις του κλάδου των τραπεζοϋπαλλήλων θα συνεχιστούν για όσο χρόνο χρειαστεί μέχρι την τελική δικαίωση.

Πέρα από το μέτωπο των απεργιακών κινητοποιήσεων στο εσωτερικό των συνδικαλιστικών οργανώσεων, τόσο στο χώρο των τραπεζοϋπαλλήλων όσο και γενικότερα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα σε ό,τι αφορά την προετοιμασία για τις προσφυγές στη Δικαιοσύνη κατά του ασφαλιστικού νόμου. Νομικοί κύκλοι από τον κλάδο των τραπεζοϋπαλλήλων έχουν καταλήξει ότι τις προσφυγές θα σηματοδοτήσει η έκδοση των αποφάσεων για την υλοποίηση του νόμου. Τότε θα κατατεθούν και οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων προκειμένου να μπλοκαριστεί η διαδικασία.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΛΛ



Σχολιασμένα