Π. Δούκας: Απεριόριστες ευκαιρίες επιχειρηματικής δράσης στην Αίγυπτο

Ολοκληρώθηκε η επίσημη επίσκεψη του υφ. Εξωτερικών
Τετάρτη, 02 Απριλίου 2008 14:37

«Απεριόριστες δυνατότητες επιχειρηματικής δράσης» για τους Έλληνες επιχειρηματίες διαπίστωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών Πέτρος Δούκας, ο οποίος ολοκλήρωσε την επίσημη επίσκεψή του στο Κάιρο.

Σε δηλώσεις του ο κ. Δούκας σημείωσε πως κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συσφίχθηκαν ακόμη περισσότερο οι άριστες, όπως τις χαρακτήρισε, σχέσεις με την Αίγυπτο, ενώ πρόσθεσε πως υπάρχουν απεριόριστες ευκαιρίες για τους Έλληνες επιχειρηματίες στο χώρο των κατασκευών, των ασφαλειών, στον τραπεζικό τομέα, στους τομείς των τροφίμων, της ιχθυοκαλλιέργειας, των φαρμάκων, αλλά και στην οδοποιία και στο χώρο της ενέργειας.

«Δεν μένει παρά εμείς οι Έλληνες να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια, η οποία ήδη βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και τα αποτελέσματα θα φανούν πολύ σύντομα» πρόσθεσε.

Μιλώντας στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο του Καΐρου, με θέμα «The concept of leadership through the ages», έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις δυνατότητες συνεργασίας που ανοίγονται στους τομείς της εκπαίδευσης και του πολιτισμού, αλλά και στις ανταλλαγές φοιτητών.

Ιδιαίτερα θερμή ήταν και η συνάντηση που είχε με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ. Θεόδωρο.

Σημειώνεται πως τον κ. Δούκα συνόδευσαν περίπου 140 Έλληνες επιχειρηματίες, αλλά και άνθρωποι των γραμμάτων, των επιστημών και των τεχνών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα