Intracom Telecom: Παράδοση έργου στη Warid Telecom στην Ουγκάντα

Δευτέρα, 07 Απριλίου 2008 10:45

Την παράδοση τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, υπηρεσιών και IT υποδομής στη Warid Telecom στην Ουγκάντα, ανακοίνωσε σήμερα η Intracom Telecom. Σύμφωνα με την εταιρεία, το δίκτυο της Warid Telecom τέθηκε σε λειτουργία επιτυχώς τo Φεβρουάριο του 2008.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Intracom Telecom και η Sitronics Telecom Solutions Τσεχίας ανέλαβαν την ολοκληρωμένη προμήθεια και εγκατάσταση του συστήματος υποστήριξης υπηρεσιών τιμολόγησης και εξυπηρέτησης πελατών FORIS NG, μαζί με εφαρμογές διαχείρισης και υποστήριξης δικτύων, δίνοντας στη Warid τη δυνατότητα να διευρύνει το φάσμα των υπηρεσιών της στη συγκεκριμένη αγορά.

Αναφερόμενος στη συμφωνία, ο κ. Zul Javaid, Γενικός Διευθυντής της Warid Telecom στην Ουγκάντα, σχολίασε: «Επιλέξαμε την INTRACOM TELECOM ως συνεργάτη μας βασιζόμενοι στην δυνατότητα και εξειδίκευση της εταιρίας να συνδυάζει σύνθετες λύσεις υπηρεσιών τιμολόγησης και εξυπηρέτησης πελατών, contact centers και συστημάτων επιχειρησιακής υποστήριξης.»

Ο κ. Α. Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της ελληνικής εταιρείας επισήμανε από την πλευρά του πως «η Ουγκάντα αποτελεί ραγδαία αναπτυσσόμενη και πολλά υποσχόμενη αγορά στο χώρο των τηλεπικοινωνιών» καθώς και ότι η ανωτέρω σύμβαση με τη Warid Telecom εδραιώνει περαιτέρω την παρουσία της εταιρείας στην Αφρικανική ήπειρο «βάζοντας τον ακρογωνιαίο λίθο για περαιτέρω ανάπτυξη».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα