«Δεν εξαιρείται το Ταμείο της ΤτΕ από την ασφαλιστική μεταρρύθμιση»

Δήλωση Γ. Αλογοσκούφη - Φ. Πετραλιά
Τρίτη, 08 Απριλίου 2008 16:05

«Ο νέος νόμος για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση που ψήφισε πρόσφατα η Βουλή θα εφαρμοστεί εξ ολοκλήρου, επακριβώς και προς κάθε κατεύθυνση, συμπεριλαμβανομένου του Ταμείου της Τράπεζας της Ελλάδος, το οποίο, ως γνωστόν, εντάσσεται στο ΙΚΑ».

Τα παραπάνω τονίζουν σε ανακοίνωσή τους οι υπουργοί Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης και Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Φάνη Πάλλη – Πετραλιά με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου, αναφορικά με τον νέο νόμο για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση.

«Για την υλοποίηση του νόμου της Ασφαλιστικής Μεταρρύθμισης άρχισαν ήδη οι διαδικασίες με τη συγκρότηση, στο Υπουργείο Απασχόλησης, Επιτροπής Συντονισμού της Εφαρμογής του νόμου, καθώς και Επιτροπών, για όσα Ταμεία ενοποιούνται και άλλης, για όσα εντάσσονται, όπως ακριβώς προβλέπει ο νόμος.

»Στο πλαίσιο των διαδικασιών αυτών, το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών συγκρότησε χθες τριμερή Επιτροπή εκπροσώπων του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, της Τράπεζας της Ελλάδος και του Ταμείου της Τράπεζας, προκειμένου να εισηγηθεί στην Επιτροπή Εντάξεων τις τεχνικές λεπτομέρειες των διαδικασιών ένταξης στο ΙΚΑ», προστίθεται στην ανακοίνωση.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα