Intralot: Αδεια αθλητικού στοιχήματος στη Μαδρίτη

Πέμπτη, 10 Απριλίου 2008 10:18

Η Intralot Iberia, η θυγατρική της Intralot στην Ισπανία, κέρδισε την άδεια για τη διαχείριση του αθλητικού στοιχήματος σε όλη την επικράτεια της Αυτόνομης Κοινότητας της Μαδρίτης.

Η άδεια έχει διάρκεια πέντε χρόνια με δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης για πέντε έτη κάθε φορά. Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, η αδειοδότηση ήταν αποτέλεσμα της πλήρους συμμόρφωσης της INTRALOT με όλα τα προαπαιτούμενα κριτήρια που είχαν τεθεί και της θετικής αξιολόγησης των συστημάτων της εταιρείας, τα οποία εγκαταστάθηκαν για την υποστήριξη των τοπικών δραστηριοτήτων της.

Η INTRALOT Iberia θα προχωρήσει στην ανάπτυξη ενός εκτεταμένου δικτύου εξειδικευμένων σημείων πώλησης (“POS”), μέσω των οποίων θα προσφέρεται στους παίκτες η δυνατότητα να συμμετάσχουν στην ευρεία γκάμα παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος που διαθέτει, με την ονομασία “APUESTA OE!”, ενώ παράλληλα η INTRALOT Iberia θα συνεργαστεί και με υπάρχοντα καταστήματα ηλεκτρονικών παιχνιδιών, λειτουργίας bingo και καζίνο, ώστε να δημιουργήσει και ένα δίκτυο πώλησης εντός των εγκαταστάσεών τους.

Ο συνολικός αριθμός των σημείων πώλησης αναμένεται να ξεπεράσει τα 100.

Η Αυτόνομη Κοινότητα της Μαδρίτης έλαβε την απόφαση για την απελευθέρωση της αγοράς στοιχημάτων στην αρχή του 2007 και, όπως συμβαίνει και με τις υπόλοιπες 16 Αυτόνομες Κοινότητες της Ισπανίας, είναι υπεύθυνη για τη ρύθμιση των τυχερών παιχνιδιών μέσα στα όρια της γεωγραφικής της ευθύνης.

Η Αυτόνομη Κοινότητα της Μαδρίτης με πληθυσμό περίπου 6 εκατομμύρια κατοίκους είναι μία από τις μεγαλύτερες στην Ισπανία και τα τελευταία χρόνια έχει επιδείξει εντυπωσιακή ανάπτυξη στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών, αναφέρει η ανακοίνωση της Intralot.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έκθεση του Υπουργείου Εσωτερικών της Ισπανίας για τα τυχερά παιχνίδια, σε ολόκληρη τη χώρα δαπανήθηκαν το 2006 28,8 δισ. ευρώ σε τυχερά παιχνίδια, ενώ οι κάτοικοι της Αυτόνομης Κοινότητας της Μαδρίτης διαθέτουν για αυτόν το σκοπό 239 ευρώ κατά κεφαλή ετησίως.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα