Βγενόπουλος: Επρεπε με κάποιο τρόπο να αντιδράσουμε

Δευτέρα, 14 Απριλίου 2008 10:40
UPD:10:48

«Επρεπε με κάποιο τρόπο να αντιδράσουμε, για να βγάλουμε από πάνω μας το στίγμα ότι δήθεν κάναμε κάποια απάτη και δήθεν κινδυνεύουμε από τον εισαγγελέα».

Τα παραπάνω δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της MIG, Ανδρέας Βγενόπουλος, σε συνέντευξή του στο ρ/σ Σκάι σχετικά με τις μηνύσεις σε βάρος του κ. Αλέξη Τσίπρα και του Star Channel http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/04/11/1499701.htm .

«Η αντίδρασή μας έγινε με έναν δραματικό τρόπο και πιστεύουμε ότι έχει υπάρξει μέχρι στιγμής πολύ επιτυχημένη, διότι, απ΄ ό,τι είδατε, ξαφνικά ξεχάστηκαν τα περί του ότι η Marfin έχει κάνει κάποια απάτη και απλώς τώρα πλέον το σύστημα προσπαθεί να μας πλήξει με έναν διαφορετικό τρόπο, ότι ξεσηκώσαμε θύελλα αντιδράσεων, ότι είμαστε εχθροί της Δημοκρατίας, ότι είμαστε εχθροί των θεσμών».

Ο κ. Βγενόπουλος είπε ακόμη ότι «δεν είναι δυνατόν οι πολιτικοί μέσα από έναν ξύλινο λόγο ή μέσα από μια συνθηματολογία να ξεπερνούν τα όρια και να σπιλώνουν τιμές και υπολήψεις ειδικότερα όταν δεν υπάρχουν καθόλου στοιχεία».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΙΓ



Σχολιασμένα