Συνάντηση Γ. Αλογοσκούφη με το δήμαρχο Πειραιά

Δευτέρα, 14 Απριλίου 2008 21:20

Δέσμη προτάσεων για την αντιμετώπιση των οικονομικών αδιεξόδων του δήμου Πειραιά, κατέθεσε ο δήμαρχος της πόλης, Παναγιώτης Φασούλας, στον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργο Αλογοσκούφη.

«Καταθέσαμε μία δέσμη προτάσεων στον υπουργό Οικονομίας για να βγει ο Πειραιάς από το τραγικό αδιέξοδο. Ο υπουργός δεσμεύτηκε να τις μελετήσει. Όμως πολύ φοβάμαι ότι η κυβέρνηση δεν έχει τη διάθεση να κατανοήσει το πρόβλημα το οποίο κληρονομήσαμε από την προηγούμενη δημοτική αρχή, η οποία στο παρελθόν τύχαινε πολύ καλύτερης μεταχείρισης απ' ό,τι τυχαίνει ο Δήμος Πειραιά από τότε που ανέλαβα εγώ το Δήμο», σημείωσε στις δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο κ. Φασούλας .

«Δεν ζητάμε άλλα δάνεια, ζητάμε να μην παρακρατούνται τα ποσά των δανείων αυτά που δεν παρακρατούνταν εδώ και χρόνια. Εκεί έχουμε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα και θα αντιμετωπίσουμε τεράστιο πρόβλημα ακόμη και με τη μισθοδοσία των υπαλλήλων του Δήμου εάν το υπουργείο Οικονομικών και η κυβέρνηση δεν αντιμετωπίσει το πρόβλημα πολιτικά και όχι τεχνοκρατικά», πρόσθεσε ο δήμαρχος Πειραιά.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα