ΧΑΑ: Aνακοινώσεις

Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2000 15:23

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ Α.Β.Ε.Ε.

Σε απάντηση επιστολής του Χ.Α.Α. με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «ΚΕΡΔΟΣ› της 1/12/2000, σχετικά με το ενδεχόμενο εξαγοράς της εταιρίας ‘ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΝΕΟΝ’, η εταιρία ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ Α.Β.Ε.Ε. με επιστολή της προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί τα εξής: «Η εταιρία ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ Α.Β.Ε.Ε. στα πλαίσια της συνεχιζόμενης προσπάθειας της για ανάπτυξη των εργασιών και της κερδοφορίας της, έχει διεξάγει κατά καιρούς συζητήσεις με διάφορες εταιρίες για την επίτευξη συνεργασιών. Μέσα στις εταιρίες αυτές συμπεριλαμβάνεται και η ‘ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΝΕΟΝ Α.Ε.’ με την οποία συζητήθηκαν διάφορα σχέδια συνεργασίας χωρίς όμως, μέχρι σήμερα, συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Στην περίπτωση που οι συζητήσεις αυτές βρεθούν στο στάδιο προ της επίτευξης μιας τελικής συμφωνίας, η εταιρία δεσμεύεται να ενημερώσει έγκαιρα τόσο τις αρμόδιες εποπτικές αρχές (Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών Α.Ε., Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς) όσο και το επενδυτικό κοινό σχετικά με τους όρους και το περιεχόμενό της.›

ALPHA BANK A.E.

Τα Διοικητικά Συμβούλια της Alpha Bank και της Alpha Finance ενέκριναν το Σχέδιο Σύμβασης Συγχωνεύσεως δι’ απορροφήσεως της δεύτερης από την πρώτη, με ημερομηνία ισολογισμού μετασχηματισμού την 30/9/2000 και αποφάσισαν να προτείνουν στις Γενικές Συνελεύσεις τους, σχέση ανταλλαγής των μετοχών σε αναλογία 1,35:1 ήτοι κάθε μετοχή της ALPHA FINANCE θα ανταλλάσσεται με 1,35 μετοχές της ALPHA BANK από αυτές που θα προέλθουν από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου λόγω συγχωνεύσεως.

FORTHNET Α.Ε.

Ο Ομιλος εταιριών FORTHNET ανακοινώνει τη συμμετοχή του στο γνωστό αθλητικό portal Sporthen.gr. Η συμμετοχή της FORTHNET αφορά αρχικά την απόκτηση ενός 15% στο μετοχικό σχήμα της ΑΘΛΟΝΕΤ Α.Ε., ιδιοκτήτριας εταιρίας του SportNet.gr., ενώ η συμφωνία προβλέπει ότι η συμμετοχή της FORTHNET μπορεί να αυξηθεί και να φτάσει μέχρι και το 37,5% εντός του επομένου έτους.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΛΦΑ



Σχολιασμένα