Τράπεζα Πειραιώς: Διεθνής διάκριση για την ηλεκτρονική τραπεζική

Τετάρτη, 16 Απριλίου 2008 17:46

Το βραβείο "Windows in Financial Services Developer Award 2008" απονεμήθηκε από τη Microsoft στην Τράπεζα Πειραιώς για το τμήμα της ηλεκτρονικής τραπεζικής, στο πλαίσιο ετήσιου διαγωνισμού που καταλήγει στη βράβευση πέντε εταιριών από όλο τον κόσμο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το συγκεκριμένο βραβείο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την Τράπεζα Πειραιώς, διότι αποτελεί την πρώτη της διάκριση παγκόσμιας εμβέλειας, καθώς οι υποψηφιότητες τέθηκαν από χρηματοοικονομικούς οργανισμούς από όλο τον κόσμο και απονεμήθηκε από κορυφαίο διεθνή οργανισμό, την εταιρεία Microsoft Inc.

Η Τράπεζα Πειραιώς, όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, είναι η μοναδική ευρωπαϊκή εταιρεία που βραβεύθηκε, δίπλα στους αμερικανικούς κολοσσούς Bank οf America, Merill Lynch και Chicago Mercantile Exchange (Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων του Σικάγο). Η πέμπτη βραβευμένη εταιρεία είναι η Maakl Mutual, εταιρεία Αμοιβαίων Κεφαλαίων από τη Μαλαισία. Το έργο για το οποίο διακρίθηκε η Τράπεζα Πειραιώς, είναι το "winbank international".



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΕΙΡ



Σχολιασμένα