Ανάκληση μοτοσικλετών BMW F800S και F800ST

Παρασκευή, 18 Απριλίου 2008 11:17

Στην ανάκληση μοτοσικλετών BMW μοντέλα F800S και F800ST προχωρά η εταιρεία BMW HELLAS AE σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου.

Όπως ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή Γιάννης Οικονόμου, η ανάκληση αφορά 281 μοτοσικλέτες, παραγωγής από τον Ιανουάριο του 2005 έως το Νοέμβριο του 2007, στα οποία είναι πιθανό να παραμορφωθεί το ντεπόζιτο. Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις αυτό μπορεί έχει ως αποτέλεσμα την διαρροή καυσίμου.

Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με τα συγκεκριμένα θέματα, ενώ σε παγκόσμιο επίπεδο έχει αναφερθεί μία πτώση με μικροτραυματισμούς του αναβάτη και του συνεπιβάτη.

Το επίσημο δίκτυο της BMW HELLAS AE θα ενημερώσει τηλεφωνικά τους κατόχους των συγκεκριμένων οχημάτων, προκειμένου να επισκεφθούν τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της BMW και να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με το επίσημο δίκτυο της BMW HELLAS AE.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα