EETT: Δημόσια διαβούλευση για τους καταλόγους συνδρομητών

Τετάρτη, 23 Απριλίου 2008 14:29

Δημόσια διαβούλευση διεξάγει η ΕΕΤΤ από τις 23 Απριλίου μέχρι τις 30 Μαΐου, με αντικείμενο την έκδοση Κανονισμού σχετικά με τους καταλόγους συνδρομητών και την παροχή υπηρεσιών καταλόγου στο κοινό.

Η διαβούλευση αυτή αποσκοπεί στην καταγραφή και αξιοποίηση των απόψεων και των σχολίων των ενδιαφερόμενων φορέων για την έκδοση από την ΕΕΤΤ σχετικής κανονιστικής απόφασης, με την οποία θα καθορίζονται τα ακόλουθα:

• Η μορφή των καταλόγων συνδρομητών (εντύπων και ηλεκτρονικών) που διατίθενται στους τελικούς χρήστες.

• Ο τρόπος και η μεθοδολογία υπολογισμού του κόστους διάθεσης των απαιτούμενων πληροφοριών/ συνδρομητικών στοιχείων από τους παρόχους σε τρίτες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην αγορά καταλόγων, στο πλαίσιο της παροχής στο κοινό υπηρεσιών πληροφοριών καταλόγου.

• Η μεθοδολογία υπολογισμού του κόστους παροχής πρόσβασης στην ενοποιημένη βάση δεδομένων τηλεφωνικού καταλόγου του εκάστοτε οριζόμενου Παρόχου Καθολικής Υπηρεσίας.

Το κείμενο της δημόσιας διαβούλευσης είναι διαθέσιμο στο δικτυακό τόπο της ΕΕΤΤ: http://www.eett.gr /Κεντρική Σελίδα: Διαβουλεύσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις απόψεις τους γραπτώς μέχρι και τις 30/5/2008 και ώρα 13:00 µµ στα γραφεία της ΕΕΤΤ (Λεωφόρος Κηφισίας 60, 151 25 Μαρούσι, 7ος όροφος, [Tηλ]: 210 6151000, [Fax]: 210 6105049), ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected].



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα