Νέα αμοιβαία κεφάλαια από τη Marfin

Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2000 16:59
UPD:17:00

Μια νέα σειρά αμοιβαίων κεφαλαίων προσφέρει από σήμερα η Marfin στο επενδυτικό κοινό. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση πρόκειται για μια ολοκληρωμένη επενδυτική πρόταση, που περιλαμβάνει αμοιβαία κεφάλαια χαμηλού, μεσαίου, και υψηλού κινδύνου, και η οποία βασίζεται στην απόλυτη ενημέρωση των επενδυτών πριν από την κατάθεση, ούτως ώστε να γνωρίζουν το βαθμό του κινδύνου που θα αναλάβουν σε σχέση με την απόδοση που προσδοκούν.

Η σημαντική καινοτομία των έντεκα αμοιβαίων κεφαλαίων Marfin, όπως υπογραμμίζεται, είναι η υιοθέτηση benchmark (σημείου αναφοράς της απόδοσης) βάσει του οποίου διαμορφώνεται ο επενδυτικός τους στόχος. Κάθε ένα από τα αμοιβαία κεφάλαια Marfin έχει, δηλαδή, κάποιο χρηματιστηριακό δείκτη ή συνδυασμό δεικτών ως σημείο αναφοράς της απόδοσής του και στοχεύει στην επίτευξη υψηλότερης απόδοσης από το δείκτη.

Τα αμοιβαία κεφάλαια Marfin διατίθενται από τη Marfin (Κηφισίας 44, Μαρούσι), από την Ελληνική Χρηματιστηριακή (Βασ. Σοφίας 45) και από όλα τα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΕΙΡ



Σχολιασμένα