Intralot: Υπογραφή δύο συμβάσεων στην Ολλανδία

Τρίτη, 29 Απριλίου 2008 10:26

Σύμβαση και με τις δύο κορυφαίες λοταρίες της Ολλανδίας, την De Lotto και την De Nederlandse Staatsloterij, υπέγραψε η Intralot μέσω της θυγατρικής της, Intralot Nederland.

Οι όροι της σύμβασης προβλέπουν διάρκεια έργου επτά ετών με επιπλέον πιθανότητα υπογραφής τριών ετήσιων ανανεώσεων. Το νέο σύστημα θα ξεκινήσει να λειτουργεί το τρίτο τρίμηνο του 2009.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Intralot, η De Nederlandse Staatsloterij είναι η παλαιότερη λοταρία του κόσμου, με ένα ρεκόρ αδιάκοπης λειτουργίας 282 ετών, η οποία σήμερα λειτουργεί αριθμοπαιχνίδια, ενώ η De Lotto διαθέτει μία ευρεία γκάμα παιχνιδιών, περιλαμβανομένων αριθμολαχείων, στιγμιαίων (ξυστών) λαχείων και προκαθορισμένου στοιχήματος. Οι δύο λοταρίες συναγωνίζονται στην τοπική αγορά και τα τελευταία χρόνια το μερίδιο αγοράς τους έχει αυξηθεί σημαντικά. Ο συνολικός τους τζίρος για το 2007 έφτασε τα 1,1 δισ. €.

Η Intralot θα αναλάβει την παροχή, τη συντήρηση και την υποστήριξη, καθώς και τη διαχείριση του συστήματος και των δύο λοταριών.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα