ΟΤΕ: Νέες μειωμένες τιμές για τα δίκτυα IP VPN

Παρασκευή, 02 Μαΐου 2008 11:44
UPD:11:46

Νέες μειωμένες τιμές για την υπηρεσία IP VPN ανακοίνωσε ο ΟΤΕ, με στόχο να διευκολύνει τις επιχειρήσεις να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες τους με σύγχρονες τηλεπικοινωνιακές λύσεις.

Συγκεκριμένα, για την υπηρεσία ADSL access ΙP VPN, σε υφιστάμενη ADSL πρόσβαση, το τέλος σύνδεσης μειώνεται κατά 20%, ενώ το μηνιαίο τέλος μειώνεται έως και 23%.

Επίσης, καθιερώνεται, σύμφωνα με την εταιρεία, νέο εκπτωτικό πρόγραμμα για το σύνολο των υπηρεσιών IP VPN που προσφέρει ο ΟΤΕ και εξασφαλίζει μειώσεις έως 20% κάθε μήνα.

«Η υπηρεσία IP VPN απευθύνεται σε εταιρείες που απαιτούν τη διασύνδεση γεωγραφικώς διεσπαρμένων εταιρικών σημείων παρουσίας ή/και τοπικών δικτύων, π.χ. διασύνδεση κεντρικών γραφείων με υποκαταστήματα ή άλλες επιχειρήσεις, μέσα από τη δημιουργία ενός ιδεατού ιδιωτικού δικτύου (Virtual Private Network)» αναφέρει ο ΟΤΕ στην ανακοίνωσή του.

Όπως επισημαίνει, στα πλεονεκτήματα που προσφέρει η υπηρεσία στις επιχειρήσεις περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η διασύνδεση πολλών σημείων μίας εταιρείας ή διαφορετικών εταιρειών και τοπικών δικτύων σε ένα ιδεατό ιδιωτικό δίκτυο, η δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης στο VPN (Intranet/Extranet) μέσω των δικτύων PSTN/ISDN/ADSL για την εξυπηρέτηση μικρών γραφείων, τηλε-εργαζόμενων και περιοδευόντων χρηστών, καθώς και η παροχή δωρεάν ISDN Βackup IP VPN συνδέσεων για τις σταθερές και ADSL IP VPN κύριες συνδέσεις.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα