ΑΓΕΤ Ηρακλής: Διοικητικές ανακατατάξεις

Δευτέρα, 05 Μαΐου 2008 18:29

Ο κ. Arnaud Merienne ανέλαβε από 1η Μαΐου τη θέση του Γενικού Διευθυντή Βιομηχανικών Δραστηριοτήτων στην ΑΓΕΤ Ηρακλής αναφερόμενος στο Διευθύνοντα Σύμβουλο, Saad Sebbar και θα είναι μέλος της Διοικητικής Επιτροπής της εταιρίας.

Ο κ. Γιώργος Μελάτος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων θα αναλάβει και τη δραστηριότητα των Logistics, ως Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Logistics.

Ο κ. Γιώργος Μίχος, μέχρι πρότινος Γενικός Διευθυντής Supply Chain & Marketing και Logistics αναλαμβάνει διεθνή ρόλο στον οργανισμό της Lafarge, ως Chief Operating Officer Ανατολικής Ζώνης στη Lafarge Cement Ινδίας.

Επίσης, από 15 Μαΐου, στη θέση του κ. Serge Colin, ο οποίος αναλαμβάνει Senior Vice President Ανθρώπινου Δυναμικού Ευρώπης για τον κλάδο τσιμέντου της Lafarge με έδρα το Παρίσι, τη Γενική Διεύθυνση του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού αναλαμβάνει η Έβελυν Μαραγκουδάκη, ως Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ και μέλος της Διοικητικής Επιτροπής της εταιρίας, αναφερόμενη στον Διευθύνοντα Σύμβουλο Saad Sebbar.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα