Εκδήλωση για την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των τεχνικών εταιρειών

Πέμπτη 8/5 στο ΥΠΕΞ
Τετάρτη, 07 Μαΐου 2008 17:14

Εκδήλωση με θέμα τη «Συνεργασία με τον τεχνικό κόσμο για την περαιτέρω ανάπτυξη επαγγελματικής δραστηριότητας των ελληνικών τεχνικών εταιρειών στο εξωτερικό» συνδιοργανώνουν η Γενική Γραμματεία Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Αναπτυξιακής Συνεργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Μαΐου στις 15:00 στο Υπουργείο Εξωτερικών στην αίθουσα «Σοφιανοπούλου».

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Θόδωρος Σκυλακάκης, και ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ κ. Γιάννης Αλαβάνος. Θα μιλήσουν ακόμα από πλευράς Υπουργείου ο Β’ Γενικός Διευθυντής Πρέσβυς κ. Προκόπιος Μαντζουράνης και ο Διευθυντής Β8 Διεύθυνσης κ. Βασίλειος Ψώνης και από πλευράς ΤΕΕ το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής κ. Αλέξανδρος Καλοφωλιάς.

Στην εκδήλωση θα δοθεί ο λόγος στους εκπροσώπους των παρευρισκόμενων κλαδικών φορέων, με στόχο την ανταλλαγή απόψεων για την καλύτερη υποστήριξη των δραστηριοτήτων του τεχνικού κόσμου της χώρας, στην προσπάθεια της ανάπτυξης της εξωστρέφειας του κλάδου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα