Σήμερα το «πράσινο φως» της κυβέρνησης για ΟΤΕ

Σε εξέλιξη η συνεδρίαση της διϋπουργικής
Πέμπτη, 08 Μαΐου 2008 11:11
UPD:11:21

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση της Διϋπουργικής Επιτροπής Αποκρατικοποιήσεων που αναμένεται να δώσει το «πράσινο φως» για την υπογραφή της τελικής συμφωνίας του ελληνικού Δημοσίου με τη Deutsche Telekom για τον ΟΤΕ.

Υψηλόβαθμο στέλεχος του γερμανικού κολοσσού δήλωσε σήμερα ότι οι διαπραγματεύσεις της Deutsche Telekom με το ελληνικό δημόσιο για τον ΟΤΕ είναι εποικοδομητικές, ωστόσο, παρουσιάζουν δυσκολίες. «Οι συζητήσεις για τον ΟΤΕ είναι εποικοδομητικές, αλλά δύσκολες», ανέφερε ο οικονομικός διευθυντής της εταιρείας.

Για σκάνδαλο απιστίας εις βάρος των συμφερόντων της χώρας έκανε λόγο χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/05/07/1509007.htm , και επανέλαβε πως το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση θα εξαντλήσει κάθε νομική και πολιτική δυνατότητα, προκειμένου το Δημόσιο να ανακτήσει τον έλεγχο στον Οργανισμό.

Απαντώντας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για προσπάθεια δημιουργίας κλίματος αστάθειας και αβεβαιότητας σε ό,τι αφορά τον επενδυτικό τομέα.

Οι χειρισμοί που κάνει η κυβέρνηση στο θέμα του ΟΤΕ, έχουν στόχο να υπηρετηθεί και το εθνικό συμφέρον, ανεξάρτητα από το αν συμφωνεί κανείς ή διαφωνεί, παρατήρησε από την πλευρά του ο υπουργός Υγείας Δ. Αβραμόπουλος μετά τη συνάντησή του χθες με τον πρωθυπουργό.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα