Profile: Ανάληψη έργων άνω των 6,5 εκατ. ευρώ για το Δημόσιο

Πέμπτη, 08 Μαΐου 2008 12:15

Δέκα νέα έργα πληροφορικής για φορείς του Δημοσίου τομέα, (οργανισμούς μεταφορών, Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επιμελητήρια κ.ά), συνολικού προϋπολογισμού άνω των 6,5 εκατ. ευρώ, ανέλαβε η Profile μέσα στους πρώτους μήνες του 2008.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, στον τομέα των επιβατικών μεταφορών του Δημοσίου, ανατέθηκαν στην εταιρεία έργα που αφορούν ολοκληρωμένα πληροφοριακά συστήματα για μεγάλους οργανισμούς όπως το ΤΡΑΜ και η ΕΘΕΛ (δύο έργα για Maintenance & ERP). Ο συνολικός προϋπολογισμός τους ανέρχεται σε 4,5 εκατ. ευρώ.

Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, η Profile θα υλοποιήσει online εφαρμογές (portals) για την πλήρη διαχείριση και ενημέρωση των πολιτών μέσω ιστοσελίδων, σε περισσότερους από πέντε φορείς της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων είναι η ΚΕΔΚΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος), οι Δήμοι Μυτιλήνης και Νικαίας, τα επιμελητήρια Βόλου και Κοζάνης. Το συνολικό ύψος των συγκεκριμένων έργων ξεπερνά το 1,5 εκατ. ευρώ.

Επιπλέον, η Profile θα υλοποιήσει έργο για το Υπουργείο Πολιτισμού - Διεύθυνση Βυζαντινών & Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων, για την ψηφιοποίηση δεδομένων, την ανάπτυξη δικτυακής GIS εφαρμογής και σχετικού δίγλωσσου DVD-ROM για την Πολιτισμική Εγνατία, προϋπολογισμού 0,5 εκατ. ευρώ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΡΟΦ



Σχολιασμένα