Κύπρος - Σε λειτουργία το Νοέμβριο το νέο αεροδρόμιο Πάφου

Ολοκληρώνονται τον Αύγουστο οι εργασίες κατασκεύης
Δευτέρα, 12 Μαΐου 2008 18:08

Το Νοέμβριο του 2008 αναμένεται να ανοίξει για το επιβατικό κοινό το νέο αεροδρόμιο της Πάφου, όπως έκανε γνωστό ο υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων της Κύπρου, Νίκο Νικολαΐδη.

Σε δηλώσεις μετά την επίσκεψή του στο εργοτάξιο του νεοαναγειρόμενου αεροδρομίου, ο κ. Νικολαιδης ανέφερε ότι έχει λάβει διαβεβαιώσεις από τους εργολάβους του έργου ότι τέλη Αυγούστου θα ολοκληρωθούν οι κατασκευαστικές εργασίες και στη συνέχεια θα υπάρξει μια δίμηνη περίοδος δοκιμών και το νέο αεροδρόμιο θα ανοίξει για τους επιβάτες στις 11 προσεχούς Νοεμβρίου.

Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν το νέο αεροδρόμιο θα είναι ένα ακριβό ή φθηνό αεροδρόμιο και αν θα επηρεάσει το κόστος των εταιρειών, ο Κύπριος υπουργός Συγκοινωνιών δήλωσε ότι θα είναι ένα σύγχρονο αεροδρόμιο, το οποίο θα προσφέρει αυτό που η Κύπρος θέλει σήμερα να προσφέρει στον ξένο επισκέπτη αλλά και τον ντόπιο ταξιδιώτη. Παράλληλα επεσήμανε ότι ο παράγοντας του κόστους είναι πολύ σημαντικός και ότι θα παρακολουθείται «ούτως ώστε να διασφαλίσουμε ότι θα προσφέρεται η καλύτερη το δυνατόν εξυπηρέτηση».

Πηγή ΚΥΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα