ΣΕΒ: Ποιοι αποχωρούν και ποιοι εισέρχονται στο δ.σ.

Σήμερα η ετήσια γενική συνέλευση
Τρίτη, 13 Μαΐου 2008 09:02

ΜΕ ΟΜΙΛΙΕΣ του πρωθυπουργού, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, πραγματοποιείται σήμερα η γενική συνέλευση του ΣΕΒ. Στις εργασίες της φέτος θα πραγματοποιηθεί και η ανά διετία ανανέωση των μελών του δ.σ. και η εκλογή του νέου προέδρου.

Οπως έχει γράψει ήδη η «Ν», πρόεδρος του συνδέσμου θα παραμείνει και για την επόμενη θητεία του δ.σ. ο σημερινός πρόεδρος, Δημήτρης Δασκαλόπουλος. Από το 20μελές δ.σ. του ΣΕΒ, θα αποχωρήσουν 4 από τα μέλη του: οι κ. Καβουλάκος, Ακκάς, Μητρογιαννοπούλου και Ταβουλάρης.

Τα προτεινόμενα νέα μέλη του δ.σ., τα οποία ψηφίζουν τα μέλη του ΣΕΒ, είναι τα εξής: Δασκαλόπουλος Δημήτρης, πρόεδρος. Ευλογημένος Ευριπίδης, αντιπρόεδρος. Καραμούζης Νίκος, αντιπρόεδρος. Κυριαζής Χάρης, αντιπρόεδρος. Λαβίδας Θανάσης, αντιπρόεδρος. Σπηλιόπουλος Βασίλης, αντιπρόεδρος. Φέσσας Θεόδωρος, αντιπρόεδρος. Καλλιτσάντσης Αναστάσιος, γενικός γραμματέας. Βιδάλης Ευθύμιος, ταμίας. Μέλη: Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος, Γιαννακόπουλος Σταμάτης, Κομνηνός Χρήστος, Κουνενάκη - Εφραίμογλου Σοφία, Κυριακόπουλος Πάνος, Κωστόπουλος Γιάννης, Μυλωνάς Γιώργος, Παπαλεξόπουλος Δημήτρης, Ρώμνιος Νίκος, Στράτου - Βερνίκου Βαρβάρα, Τσάγκος Χρήστος.

Στην πρωινή κλειστή συνεδρίαση της γενικής συνέλευσης, στην οποία συμμετέχουν μόνο τα μέλη του Συνδέσμου, θα γίνει ο απολογισμός πεπραγμένων για το έτος 2007 από το γενικό διευθυντή του ΣΕΒ, Διονύση Νικολάου, και θα ακολουθήσει ο απολογισμός οικονομικής χρήσης, η έκθεση ελεγκτών και ο προϋπολογισμός του 2008 από τον ταμία, Γιάννη Ταβουλάρη.

Θα ακολουθήσει η ομιλία του προέδρου, Δημήτρη Δασκαλόπουλου, που θα εστιάζεται κυρίως στο ρόλο των επιχειρήσεων για την αναβάθμιση της επιχειρηματικότητας.

Η εκλογική διαδικασία, με μυστική ψηφοφορία, θα κλείσει την πρωινή κλειστή διαδικασία για να ακολουθήσει το μεσημεριανό γεύμα, στο οποίο θα μιλήσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιώργος Παπανδρέου.

Κατά τη διάρκεια της απογευματινής συνεδρίασης, χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, και θα μιλήσουν ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, και ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα