Intralot: Εκτο συμβόλαιο στις ΗΠΑ

Τρίτη, 13 Μαΐου 2008 10:00
UPD:10:01

Η θυγατρική της Intralot, Intralot Inc, επελέγη από τη Λοταρία του Οχάιο ως ο προτιμητέος ανάδοχος για τη διαχείριση λειτουργίας των συστημάτων της Λοταρίας.

Το έργο αναμένεται να ξεκινήσει την 1η Ιουλίου του 2009, κατόπιν ενός μονοετούς συμβολαίου μετάβασης στο νέο σύστημα που θα ξεκινήσει την 1η Ιουλίου του 2008.

H αρχική διάρκεια του συμβολαίου θα είναι διετής, με δυνατότητα τεσσάρων επιπλέον ανανεώσεων διάρκειας δύο ετών. (Ο προϋπολογισμός της Λοταρίας εγκρίνεται κάθε δύο έτη από την Πολιτεία και ως εκ τούτου τα συμβόλαια δεν μπορούν να υπερβαίνουν τα δύο χρόνια).

Το συμβόλαιο περιλαμβάνει αρχικά την παροχή 8.800 νέων τερματικών (καθώς και των σχετικών περιφερειακών τους), τα οποία θα εξοπλίσουν τα σημεία πώλησης, και 2.000 τερματικών αυτοεξυπηρέτησης, τα οποία θα χρησιμοποιούνται κατευθείαν από τους ίδιους τους παίκτες.

Το συμβόλαιο με τη Λοταρία του Οχάιο είναι το έκτο που κερδίζει η Intralot στις ΗΠΑ, μετά από τα συμβόλαια με τις Λοταρίες της Νεμπράσκα, της Μοντάνα, του ¶ινταχο, του Νέου Μεξικού και της Νότιας Καρολίνας. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με αυτό το συμβόλαιο, η Intralot εισέρχεται σε μία από τις σημαντικότερες αγορές των ΗΠΑ, με πληθυσμό περίπου 11,5 εκατομμύρια κατοίκους.

Σύμφωνα με το La Fleur’s World Lottery Almanac, η Λοταρία του Οχάιο κατατάσσεται 10η στις ΗΠΑ βάσει των συνολικών πωλήσεων του 2007, που ανήλθαν σε $2,258 δισ. και 6η στις ΗΠΑ σε πωλήσεις αριθμοπαιχνιδιών, ενώ κατατάσσεται 26η σε συνολικές πωλήσεις παγκοσμίως. Ο τζίρος της Λοταρίας αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά τα επόμενα χρόνια με την έναρξη του ΚΙΝΟ, όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα