Δεμένα πλοία λόγω της απεργίας των βυτιοφορέων

Τρίτη, 13 Μαΐου 2008 14:18
UPD:14:19

Η απεργία των ιδιοκτητών βυτιοφόρων που μεταφέρουν υγρά καύσιμα πλήττει και την ακτοπλοΐα, καθώς δεν πραγματοποιούνται ορισμένα δρομολόγια πλοίων λόγω έλλειψης καυσίμων.

Συγκεκριμένα, δεμένο στο λιμάνι του Πειραιά παραμένει το ΕΓ/ΟΓ "Ιεράπετρα", το οποίο, χθες, στις έξι το απόγευμα επρόκειτο να αποπλεύσει με προορισμούς τη Μήλο, Θήρα, Αγ. Νικόλαο, Σητεία, Κάσο, Κάρπαθο, Διαφάνι, Χάλκη, Ρόδο.

Επίσης, δεν θα αποπλεύσει σήμερα στις 5 το απόγευμα το ΕΓ/ΟΓ "Ανθή Μαρίνα", το οποίο εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς, Πάτμος, Λέρος, Κως, Ρόδος, ενώ δεν θα αποπλεύσει στις 10 το βράδυ το ΕΓ/ΟΓ "Μιλένα", το οποίο εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς, Πάρος, Νάξος, Αγιος Κήρυκας, Φούρνοι, Καρλόβασι, Βαθύ.

Δρομολόγιο δεν έγινε και από το λιμάνι της Καβάλας χθες το απόγευμα, στις 6, απο το ΕΓ/ΟΓ "Παναγία Σουμελά" για Λήμνο και Μυτιλήνη. Επίσης, από το λιμάνι του Βόλου δεν πραγματοποιήθηκε χθες στις 12 το μεσημέρι ούτε και σήμερα στις 9 το πρωί το δρομολόγιο του "Σκιάθος Εξπρές" για Σκιάθο, Γλώσσα, Σκόπελο, Αλόννησο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα