Στη Ρουμανία η OTE Consulting

Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2000 12:55
UPD:12:56

Σε ίδρυση θυγατρικής στη Ρουμανία με την επωνυμία Advanced Τechnical ad Βusiness Consulting SRL προχώρησε η ΟΤΕ Consulting, με αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 100.000 δολ., τα οποία προήλθαν από τα κεφάλαιά της.

Η επιλογή της ρουμανικής πρωτεύουσας ενισχύθηκε απο την υπογραφή σύμβασης υψους 2,76 εκατ. δολ. μεταξύ ΟΤΕ Consulting rom telecom τον περασμένο Οκτώβριο και αφορά στην καταγραφή της κατάστασης που επικρατεί, τον σχεδιασμό του δικτύου καθώς και στην εκπόνηση των μελετών για την επέκταση, αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του αστικού δικτύου του Βουκουρεστίου, την εγκατάσταση πληροφοριακού συστήματος καταγραφής της δικτυακής υποδομής και τη μεταφορά τεχνογνωσίας.

Η υλοποίηση του έργου θα διαρκέσει 19 μήνες και εντάσσεται στο πλαίσιο της στραρτηγικής ανάπτυξης σε διεθνές επίπεδο της εταιρείας, η οποία έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στην αγορά της Βαλκανικής, της Μ. Ανατολής και των χωρών CIS.

Η επέκταση της στα Βαλκάνια, αλλά και η πρόσφατη ανάληψη έργων στο εξωτερικό ύψους τεσσάρων δισ. δρχ. δημιουργούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τη δυναμική της ανάπτυξη.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα