Ιασώ: Διευκρινίσεις σχετικά με την επένδυση στα Ν. Προάστια

Δευτέρα, 19 Μαΐου 2008 10:07

Σε διευκρινίσεις σχετικά με την πρόθεσή της να δημιουργήσει ιατρική μονάδα στα Νότια Προάστια – και συγκεκριμένα όσον αφορά στο ύψος της επένδυσης – προέβη η εταιρεία Ιασώ, κατόπιν σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Η εταιρεία επαναλαμβάνει το ενδιαφέρον και την πρόθεσή της να δημιουργήσει την εν λόγω μονάδα. Όπως επισημαίνει, έχει ήδη υπογράψει, γι’ αυτό το λόγο, μνημόνιο συνεργασίας με τον όμιλο Χαραγκιώνη για την κατασκευή νέας κλινικής σε ακίνητο του ίδιου κατασκευαστικού ομίλου.

Αν και η ισχύς του μνημονίου έχει παρέλθει, η διοίκηση της Ιασώ συνεχίζει τις συζητήσεις τόσο με τον ως άνω όμιλο όσο και με ιδιοκτήτες αντίστοιχων ακινήτων, στην ευρύτερη περιοχή με στόχο πάντα την ανεύρεση του κατάλληλου ακινήτου, τονίζει η εταιρεία.

Αναφορικά με το ύψος της παραπάνω επένδυσης, η Ιασώ είχε αναφέρει σε προηγούμενη ανακοίνωσή της ότι το αντίτιμο μόνο για το οικόπεδο και τις κτιριακές-ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις της κλινικής θα ανερχόταν στο ποσό των 66 εκ. ευρώ.

Όπως επισημαίνει ωστόσο, στο σημερινό ανακοινωθέν της, το ύψος της συνολικής επένδυσης θα επηρεαστεί σημαντικά και από το κόστος του οικοπέδου που τελικά θα επιλεγεί.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα