ΟΜΕ-ΟΤΕ για αγωγή Ανδ. Βγενόπουλου: Δεν μας πτοούν τέτοιου είδους ενέργειες

Δευτέρα, 19 Μαΐου 2008 20:03

«Οι αγωγές του κ. Βγενόπουλου εναντίον εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου και σήμερα εναντίον μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΟΜΕ-ΟΤΕ έχουν στόχο τη φίμωση και την υποταγή εκλεγμένων εκπροσώπων και προσβάλλουν το θεσμό του κοινοβουλευτισμού και του συνδικαλιστικού κινήματος».

Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία για την αγωγή που κατατέθηκε εις βάρος του κ. Βασίλη Κούφη http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/05/19/1513982.htm .

Παράλληλα, η ΟΜΕ-ΟΤΕ καλεί την κυβέρνηση και τα πολιτικά κόμματα να αναλάβουν άμεσα πρωτοβουλίες και μέτρα «απέναντι στα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα που τελικά επιχειρούν να φιμώσουν πολιτικές και ιδεολογίες που προασπίζουν το δημόσιο συμφέρον».

Η Ομοσπονδία επαναλαμβάνει πως «η μετοχοποίηση του ΟΤΕ και τελευταία η εκχώρηση του management αποτελεί μέγα πολιτικό και οικονομικό ολίσθημα» και τονίζει πως «οι εργαζόμενοι, με τους αγώνες μας, θα υπερασπιστούμε το δημόσιο συμφέρον και προπάντων την ελευθερία του πολιτικού και συνδικαλιστικού λόγου και δράσης. Δίνουμε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι τέτοιου είδους ενέργειες δεν μας φοβίζουν, δεν μας πτοούν αλλά μας κάνουν πιο δυνατούς».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΙΓ



Σχολιασμένα