ΓΣΕΕ: Προκλητικές δικαστικές επιθέσεις από τον κ. Βγενόπουλο

Τρίτη, 20 Μαΐου 2008 15:39

Ανακοίνωση με την οποία «καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τις προκλητικές και πρωτόγνωρες δικαστικές επιθέσεις του κ. Βγενόπουλου κατά των πολιτικών και συνδικαλιστικών στελεχών» εξέδωσε η ΓΣΕΕ.

«Τα κερδοσκοπικά επιχειρηματικά συμφέροντα μεθυσμένα από το χειρισμό, την εξέλιξη και τη θεαματική υπερ-κερδοφορία τους με το deal στον ΟΤΕ θεώρησαν τη χώρα μας Μπανανία!! και τους θεσμούς υποχείριά τους» σημειώνει η Συνομοσπονδία και προσθέτει: «Δεν γνωρίζουμε ποιος αβαντάρει τον κ. Βγενόπουλο, ξέρουμε όμως ότι κανένας και τίποτα δεν θα υπαγορεύσει την πολιτική και συνδικαλιστική δράση στη χώρα μας όσα μέσα και αν μεταχειριστεί».

Επίσης, η ΓΣΕΕ αναφέρει πως η αγωγή κατά συνδικαλιστή της ΟΜΕ-ΟΤΕ αποτελεί συνέχεια «των δικαστικών και εργοδοτικών παρεμβάσεων και διώξεων κατά των συνδικαλιστικών στελεχών της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, της ΕΑΒ, κ.λπ, σε μια μεθοδευμένη και ενορχηστρωμένη προσπάθεια φίμωσης και υποταγής του συνδικαλιστικού κινήματος και των στελεχών του που αντιδρούν στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας» και καταλήγει δηλώντας πως θα συγκρουστεί αποφασιστικά «με αυτές τις ολοκληρωτικού τύπου αντιλήψεις».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΙΓ



Σχολιασμένα