Ευ. Λάζος: «Ο ΕΦΕΤ ενήργησε με βάση τις δυνατότητες που του έχουν παρασχεθεί»

Τετάρτη, 21 Μαΐου 2008 09:44
UPD:10:23

«Ο ΕΦΕΤ από την πρώτη στιγμή με διαφάνεια, αντικειμενικότητα και βαθύτατο αίσθημα ευθύνης απέναντι στον Έλληνα καταναλωτή προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αποτελεσματικότερη διαχείριση του εν λόγω προβλήματος, και πάντα με βάση το νομοθετικό πλαίσιο που τον διέπει και τις δυνατότητες που του έχουν παρασχεθεί».

Τα παραπάνω δήλωσε σήμερα ο πρώην πρόεδρος του ΕΦΕΤ, Ευάγγελος Λάζος σε ό,τι αφορά τη διαχείριση του θέματος του ηλιελαίου και «και αφού περίσσεψαν οι παντός είδους ειδικοί παραθύρων και μη», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εξέφρασε παράλληλα την ελπίδα «η αλλαγή προσώπων να αποτελέσει απαρχή για την πραγματική επιτάχυνση και άμεση ανταπόκριση όλων για την ανάπτυξη του ΕΦΕΤ, ο οποίος θα αποτελεί τη μία κεντρική αρμόδια αρχή ελέγχου των τροφίμων που θα είναι εφοδιασμένη με την απαραίτητη προς τούτο νομική ισχύ».

Aμεση απόσυρση από την αγορά του συνόλου του ραφιναρισμένου ή ακατέργαστου ηλιελαίου, ανεξάρτητα από τη χώρα προέλευσης ή τον βαθμό επιμόλυνσης http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/05/21/1514517.htm .



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα