Κατσέλης: Εναρξη συγχώνευσης με Αλλατίνη

Παρασκευή, 23 Μαΐου 2008 18:12

Την έναρξη των διαδικασιών για τη συγχώνευση του Ομίλου Κατσέλη και της Αλλατίνη Α.Ε. αποφάσισαν τα διοικητικά συμβούλια των δύο εταιρειών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, μέχρι τα τέλη του 2008 αναμένεται η δημιουργία μιας μεγάλης επιχειρηματική μονάδα με τζίρο τουλάχιστον 120 εκατομμύρια ευρώ, πέντε εργοστασιακές μονάδες στην Ελλάδα και βασικό πλεονέκτημα την καθετοποιημένη παραγωγή ξεκινώντας από το στάρι μέχρι το τελικό προϊόν.

Παράλληλα, όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα καλύψει τόσο τις ανάγκες όσο και τα επενδυτικά σχέδια της καινούριας εταιρίας οδηγώντας στην ενδυνάμωση της ηγετικής θέσης του νέου οργανισμού στην Ελλάδα, αλλά και την επέκτασή του στις διεθνείς αγορές.

Ήδη, έχει ξεκινήσει η υλοποίηση πλάνου αναδιάρθρωσης στοχεύοντας στην ενδυνάμωση της ηγετικής θέσης στην Ελλάδα. Τα αποτελέσματα αυτού του πλάνου είναι, ήδη, ορατά με σημαντική αύξηση της κερδοφορίας του Ομίλου Κατσέλη στο πρώτο τρίμηνο του 2008.

Το πρόγραμμα ανάπτυξης περιλαμβάνει, επίσης, το λανσάρισμα νέων προϊόντων τα οποία συνδυάζουν την έμφαση στην παράδοση με την προϊοντική καινοτομία και την ανταπόκριση στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα