Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Τρίτη, 27 Μαΐου 2008 09:21
UPD:10:07

Proton Bank: «Οι ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να ξεκινήσουν την συνεδρίαση σταθεροποιητικά ή και ανοδικά, με το ενδιαφέρον των επενδυτών στα στοιχεία για την καταναλωτική εμπιστοσύνη και τις πωλήσεις κατοικιών των ΗΠΑ στο επίκεντρο. Αναμένουνε ανάλογο άνοιγμα και στην εγχώρια αγορά, με τις εταιρίες που ανακοινώνουν τα αποτελέσματά τους στο επίκεντρο».

Fortius Finance: «Για τη σημερινή συνεδρίαση αναμένουμε σταθεροποιητικές κινήσεις και επιλεκτικές αγορές βάσει της αίσθησης που προκαλούν τα αποτελέσματα 3μήνου. Καθώς έχουμε επανέλθει σε σημαντικά επίπεδα στήριξης, η πιθανότητα αντίδρασης είναι αυξημένη χωρίς ωστόσο να ξεφεύγουμε ιδιαίτερα από προσήλωσή μας στη κίνηση των υπόλοιπων ξένων αγορών».

Marfin Analysis: «Εκτιμούμε ότι οι ευρωπαϊκές αγορές θα δώσουν κατεύθυνση στο Χ.Α. . Το ενδιαφέρον των επενδυτών αναμένεται να επικεντρωθεί σε εταιρείες που ανακοίνωσαν τη Δευτέρα τα οικονομικά τους αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο και στο σημαντικό αριθμό των εταιρειών που πρόκειται να ανακοινώσουν τις επιδόσεις τους μέχρι το τέλος της εβδομάδας».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα