Ημερίδα για τη χρηματοδότηση βιολογικών καλλιεργειών

Στις 29 Μαΐου
Τρίτη, 27 Μαΐου 2008 14:02

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Επιχειρείτε Βιολογικά» - Χρηματοδότηση μέσω Εθνικών Πόρων διοργανώνει το Δίκτυο Βιολογικών Προϊόντων σε συνεργασία με τη HELEXPO.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 29 Μαΐου στις 18:00 στο συνεδριακό κέντρο Ν. Γερμανός της ΔΕΘ κατά τη διάρκεια της πρώτης έκθεσης βιολογικών προϊόντων “Biologica 2008” (29 Μαΐου – 1 Ιουνίου 2008).

Βασικό μέλημα των διοργανωτών είναι η ενημέρωση παραγωγών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων για τις προοπτικές της οικονομικής ενίσχυσης και της περαιτέρω ανάπτυξής τους, που τους δίνονται μέσω των εθνικών χρηματοδοτήσεων.

Επιπλέον το Δίκτυο θα πραγματοποιήσει στις 30-31 Μαΐου τέσσερα Workshops, τα οποία θα λάβουν χώρα στο περίπτερο 9 της ΔΕΘ, με θέμα: η παραγωγή των βιολογικών προϊόντων, πιστοποίηση και επιθεωρήσεις βιολογικών προϊόντων, τα βιολογικά προϊόντα στη διατροφή μας, αναζητώντας αγορές για τα βιολογικά προϊόντα.

Κατά τη διάρκεια των Workshops οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από ειδικούς ομιλητές για τη προστιθέμενη διατροφική αξία των βιολογικών προϊόντων, τη διαδικασία παραγωγής και πιστοποίησής τους καθώς και τους τρόπους αποτελεσματικότερης προώθησης των βιολογικών προϊόντων.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα