Χ.Α.: Εταιρικές πράξεις

Δευτέρα, 02 Ιουνίου 2008 09:03

Το Χρηματιστήριο Αθηνών ανακοίνωσε τις εξής εταιρικές πράξεις για τη Δευτέρα 2 Ιουνίου:

- Ζάμπα , μεταφορά των μετοχών της εταιρείας στην «Κατηγορία Μεσαίας & Μικρής Κεφαλαιοποίησης» κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του Χ.Α. και κατΆ εφαρμογή του Κανονισμού του Χ.Α.

- Βασιλόπουλος , μεταφορά των μετοχών της εταιρείας στην «Κατηγορία Μεσαίας & Μικρής Κεφαλαιοποίησης» κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του Χ.Α. και κατΆ εφαρμογή του Κανονισμού του Χ.Α.

- Ατλάντικ Σούπερ Μάρκετ , μεταφορά των μετοχών της εταιρείας στην «Κατηγορία Μεσαίας & Μικρής Κεφαλαιοποίησης» κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του Χ.Α. και κατΆ εφαρμογή του Κανονισμού του Χ.Α.

- Blue Star Ναυτιλιακή , μεταφορά των μετοχών της εταιρείας στην «Κατηγορία Μεσαίας & Μικρής Κεφαλαιοποίησης» κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του Χ.Α. και κατΆ εφαρμογή του Κανονισμού του Χ.Α.

- Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου , μεταφορά των μετοχών της εταιρείας στην «Κατηγορία Μεσαίας & Μικρής Κεφαλαιοποίησης» κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του Χ.Α. και κατΆ εφαρμογή του Κανονισμού του Χ.Α.

- Reds , μεταφορά των μετοχών της εταιρείας στην «Κατηγορία Μεσαίας & Μικρής Κεφαλαιοποίησης» κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του Χ.Α. και κατΆ εφαρμογή του Κανονισμού του Χ.Α.

- Μotor Oil , διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρείας στο Χ.Α. χωρίς το μέρισμα χρήσης 1.1.2007-31.12.2007, ποσού 1,00 ευρώ ανά μετοχή.

- Κλουκίνας , διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρείας στο Χ.Α. χωρίς το μέρισμα χρήσης 1.1.2007-31.12.2007, ποσού 0,25 ευρώ ανά μετοχή.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα