Byte: Σύναψη συνεργασίας με την SAP Cyprus

Δευτέρα, 02 Ιουνίου 2008 09:43

Τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας για τη διάθεση της λύσης SAP Business One στην Κυπριακή αγορά ανακοίνωσαν σήμερα η Η SAP Cyprus και η Βyte Computer.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Byte, «η ολοκληρωμένη λύση SAP Business One είναι η πλέον ενδεδειγμένη για την συνολική κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και αποτελεί καταξιωμένη λύση για την συγκεκριμένη αγορά, με πάνω από 10.000 εγκαταστάσεις και ένα οικοσύστημα 550 συνεργατών στον κόσμο».

Ειδικότερα, η λύση SAP Business One βοηθά τις επιχειρήσεις να εκσυγχρονίσουν τις λειτουργικές και διοικητικές διαδικασίες τους και να αποκτήσουν καλύτερο έλεγχο της επιχείρησης τους. Για την επίτευξη αυτών των στόχων παρέχει λειτουργικότητα που καλύπτει τις ανάγκες Γενικής Λογιστικής, Πωλήσεων, Αποθηκών, σε ένα προϊόν, που διακρίνεται για την φιλικότητα, την ευελιξία και την ταχύτατη υλοποίηση, χωρίς κρυμμένα κόστη και ατελείωτες παραμετροποιήσεις. Το προϊόν ολοκληρώνεται με τα υποσυστήματα Διαχείρισης Πελατειακών σχέσεων (CRM), Ανθρώπινο Δυναμικό (HR), και τα εργαλεία παραγωγής αναφορών (Reporting Tools).

Τέλος η Byte προχώρησε ήδη στην ανάπτυξη κάθετων λύσεων για συγκεκριμένες αγορές, «έχοντας πάντα σαν βάση και αφετηρία την βασική λειτουργικότητα του SAP Business One και χρησιμοποιώντας βέλτιστες πρακτικές που παρέχονται από τον κατασκευαστή».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΒΥΤΕ



Σχολιασμένα