Το 70% της Med Link Lines εξαγόρασε η ΝΕΛ

Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2000 19:12

Ρυθμίστηκαν σήμερα και οι τελευταίες λεπτομέρειες της εξαγοράς του υπολοίπου της εταιρείας Med Link Lines από τη Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου (ΝΕΛ), όπως προβλεπόταν από την αρχική συμφωνία για την τελική απόκτηση του 70% της Med Link Lines.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΝΕΛ, προκειμένου να καρποφορήσει η συνεργασία, το διοικητικό συμβούλιο της Med Link Lines αναμορφώνεται σε επταμελές και η έδρα της μεταφέρεται στη Μυτιλήνη, η τεχνική υπηρεσία στον Πειραιά, ενώ οι πωλήσεις, η λιμενική εκπροσώπηση και μέρος της υπηρεσίας εφοδιασμού στην Πάτρα, στα εκεί πρακτορειακά γραφεία της εταιρίας Γιαννάτου. Τα πλοία που δραστηριοποιούνται στην Αδριατική, θα πρακτορεύονται με ειδική σύμβαση από το δίκτυο πρακτορείων του κ. Γιαννάτου.

Οπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, η ΝΕΛ αναλαμβάνει πλέον ουσιαστικά τη διαχείριση της Med Link Lines εν μέσω θετικών προοπτικών, αφού από τον Ιανουάριο έως και το τέλος Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους πραγματοποίησε κύκλο εργασιών 5,5 δισ. δρχ. και κέρδη προ τόκων 606 εκατ. δρχ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα