Γ. Παπανδρέου: «Δεν αρκούν τα παρακάλια στους επιχειρηματίες»

Δευτέρα, 02 Ιουνίου 2008 17:11
UPD:19:57

Την εφαρμογή των νόμων για την καταπολέμηση των μονοπωλίων και ολιγοπωλίων, και τη μείωση των τιμών στα τιμολόγια των ΔΕΚΟ προκειμένου να καταπολεμηθεί η ακρίβεια, ζήτησε από την κυβέρνηση ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου.

Σε δήλωσή του, σε ένα διάλειμμα της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου, ο κ. Παπανδρέου επιτέθηκε στην κυβέρνηση για το θέμα της ακρίβειας, σημειώνοντας ότι η Ελλάδα μετατρέπεται στην πιο ακριβή χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Παράλληλα έκανε λόγο για κλοπή του λαϊκού εισοδήματος, ενώ οι λίγοι ευημερούν.

PASOK WEB RADIO
Γ. Παπανδρέου: Γίνεται κλοπή του λαϊκού εισοδήματος, ενώ οι λίγοι ευημερούν

Γ. Παπανδρέου: Γίνεται κλοπή του λαϊκού εισοδήματος, ενώ οι λίγοι ευημερούν

Η χώρα, τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και την ευθύνη φέρει η κυβέρνηση, η οποία, όπως είπε, αδρανεί, ανέχεται και κλείνει τα μάτια σε συγκεκριμένα συμφέροντα.

Ανομία και ασυδοσία χαρακτηρίζουν την πολιτική της κυβέρνησης, η οποία ούτε τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους ενεργοποιεί, ούτε επιβάλλει χρηστούς κανόνες στην αγορά, παρατήρησε ο Γιώργος Παπανδρέου και πρόσθεσε: «Δεν αρκούν τα παρακάλια στους επιχειρηματίες».

Όπως είπε, το ΠΑΣΟΚ προτείνει δυναμικές παρεμβάσεις για να μειωθούν οι τιμές στα βασικά καταναλωτικά αγαθά. Οι μειώσεις τιμών που ανακοινώθηκαν από ορισμένες επιχειρήσεις δείχνουν ότι υπάρχουν περιθώρια, αλλά η κυβέρνηση δεν θέλει να το αντιληφθεί, σημείωσε ο Γ. Παπανδρέου.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα