Πτωτικές τάσεις στο Χ.Α.

Συνεχίζεται το ράλι του ΟΛΠ
Τετάρτη, 04 Ιουνίου 2008 10:46
UPD:10:50

ΠΤΩΣΗ σημειώνει κατά τα πρώτα λεπτά της συνεδρίασης ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης ακολουθώντας την τάση των διεθνών αγορών. Ωστόσο, οι απώλειές του είναι μικρότερες σε σχέση με τους κυριότερους ευρωπαϊκούς δείκτες.

«Παρά το γεγονός ότι σε γενικές γραμμές η τάση παρέχεται από τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, υπάρχει επιλεκτικό ενδιαφέρον υποστηριζόμενο από τα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου», επισημαίνει η Κάππα Χρηματιστηριακή στο πρωινό της σχόλιο.

Σύμφωνα με τη Fortius Finance, «η ελληνική αγορά παρουσιάζεται προς το παρόν ανθεκτική στους διεθνείς κραδασμούς, ωστόσο η υψηλή μεταβλητότητα αναμένεται να παραμείνει, ως ένδειξη έλλειψης εμπιστοσύνης για τη πορεία βελτίωσης των οικονομικών δεδομένων και κερδοφορίας των επιχειρήσεων».

Αυτή την ώρα (10:44) ο γενικός δείκτης τιμών υποχωρεί κατά 0,42%, στις 4.159,81 μονάδες, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 22,71 εκατομμύρια ευρώ.

Πιέσεις δέχονται ο ΟΤΕ και η Εθνική Τράπεζα, ενώ επιλεκτικό ενδιαφέρον συγκεντρώνουν ο ΟΠΑΠ, η Τράπεζα Πειραιώς και η ΔΕΗ.

Η μετοχή του ΟΛΠ σημειώνει μεγάλη άνοδο κατά 9,96%.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα