«Ποσειδώνια»: Επαφές Ελλήνων εφοπλιστών με ασιάτες κατασκευαστές πλοίων

Πέμπτη, 05 Ιουνίου 2008 18:01

Συμφωνίες για 34 πλοία υπέγραψε η Κορέα υπερβαίνοντας το ποσό των 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η China Shipbulding Trading Co (CSSC) μέσω του Director of Administration Department, Cao Minghua, αποκαλύπτει ότι η εταιρεία έχει ήδη συζητήσεις με τον εφοπλιστή Ιωάννη Αγγελικούση, που ηγείται των εταιρειών Kristen Navigation, Anangel Maritime και Maran Gas με συνολικό χαρτοφυλάκιο 60 πλοία.

Έλληνες πλοιοκτήτες επέδειξαν ενδιαφέρον να συναντήσουν τους Ιάπωνες εκπροσώπους στην επίσημη δεξίωση που πραγματοποίησε η Ιαπωνική αντιπροσωπία εχθές βράδυ. O κ. Π.Ν Τσάκος ήταν μεταξύ των προσκεκλημένων στο ξενοδοχείο Intercontinental καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη από τη ναυτιλιακή εταιρεία «Σάμος» και την «Thenamaris Ships Management Inc.»

«Επιθυμία μας είναι να χτίσουμε πολύ δυνατές σχέσεις με την ελληνική κοινότητα των εφοπλιστών και η αποψινή συγκέντρωση αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα να προωθήσουμε τη σημαντική δυναμική των Ιαπώνων κατασκευαστών, δήλωσε ο κ. Hiroyuki Noda, Acting Manager της Sumitomo Heavy Industries (SHI).



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα