Σκληρή απάντηση Γ. Βουλγαράκη στο ΠΑΣΟΚ για τον ΟΛΠ

Παρασκευή, 06 Ιουνίου 2008 19:05
UPD:20:37

Σκληρή απάντηση στον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ για τις έντονες επικρίσεις που διατύπωσε εις βάρος του σχετικά με την παραχώρηση του νέου Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων του ΟΛΠ http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/06/06/1522216.htm δίνει ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας.

Ο κ. Γιώργος Βουλγαράκης κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ και τον κ. Παπακωνσταντίνου πως για τρίτη συνεχή ημέρα «συνεχίζουν να ασχημονούν σε βάρος της αλήθειας, να προκαλούν την νοημοσύνη της κοινής γνώμης και να υπονομεύουν τα συμφέροντα της χώρας» και γι' αυτό, όπως αναφέρει, δίνει ξανά στη δημοσιότητα την επίσημη ανακοίνωση του Ο.Λ.Π., μετά το άνοιγμα των προσφορών για το ΣΕΜΠΟ, τη δήλωσή του, μετά την ενημέρωση από τον Ο.Λ.Π., για τις δυο προσφορές που κατατέθηκαν και τον επίσημο πίνακα της επιτροπής, με τις προσφορές των δυο εταιρειών, που στάλθηκε στην επιτροπή κεφαλαιαγοράς.

«Εάν και αυτή τη φορά το ΠΑΣΟΚ και ο εκπρόσωπός του δεν κατανοήσουν το ύψος του τιμήματος δυο τινά συμβαίνουν ή δεν γνωρίζουν ανάγνωση ή είναι κοινοί λασπολόγοι και συκοφάντες. Η ανεύθυνη αντιπολίτευση έχει τα όριά της» καταλήγει ο κ. Βουλγαράκης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα