Vodafone: Από 11/7 το iPhone 3G σε Αυστραλία, Ιταλία, Ν. Ζηλανδία και Πορτογαλία

Τρίτη, 10 Ιουνίου 2008 10:13

Από τις 11 Ιουλίου θα είναι διαθέσιμο σε Αυστραλία, Ιταλία, Νέα Ζηλανδία και Πορτογαλία το iPhone 3G, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι Vodafone και Apple. Όπως επισημαίνουν οι δύο εταιρείες, η συσκευή θα είναι διαθέσιμη αργότερα μέσα στο έτος σε Τσεχία, Αίγυπτο, Ελλάδα, Ινδία, Νότια Αφρική και Τουρκία.

«Είμαστε πραγματικά πολύ ενθουσιασμένοι που σήμερα είμαστε σε θέση να διαθέσουμε το iPhone 3G σε πολλούς πελάτες μας στην Ευρώπη και τις αναδυόμενες αγορές» δήλωσε ο Frank H. Rövekamp Global Chief Marketing Officer του ομίλου Vodafone.

Σημειώνεται ότι το iPhone 3G συνδυάζει όλα τα επαναστατικά χαρακτηριστικά του iPhone με δυνατότητες 3G δικτύου, το οποίο έχει διπλάσια ταχύτητα σε σύγκριση με το iPhone πρώτης γενιάς, με ενσωματωμένο GPS για διευρυμένη εμπειρία γεωγραφικού εντοπισμού μέσω κινητού και το λογισμικό iPhone 2.0.

Η Αυστραλία, η Ιταλία, η Νέα Ζηλανδία και η Πορτογαλία θα είναι οι πρώτες χώρες όπου θα μπορούν οι συνδρομητές να αποκτήσουν το iPhone στις 11 Ιουλίου. Οι υπόλοιπες χώρες θα ακολουθήσουν αργότερα μέσα στο 2008.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα