EBEA: Πρόγραμμα μετεκπαίδευσης για επιχειρηματίες και ανώτερα στελέχη

Τρίτη, 10 Ιουνίου 2008 16:19

Πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για επιχειρηματίες και ανώτατα και ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων προσφέρει το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Εξειδικευμένο για τις ανάγκες των επιχειρήσεων-μελών του ΕΒΕΑ το «Executive Leadership Programme» είναι σχεδιασμένο από τον καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Δ. Μπουραντά, σύμφωνα με τα πρότυπα των προγραμμάτων MBA, που λειτουργούν στα Business Schools της Ευρώπης και των ΗΠΑ.

Το «Executive Leadership Programme» εστιάζει στην ανάπτυξη του γνωστικού υπόβαθρου και των ηγετικών ικανοτήτων των στελεχών, σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες εξελίξεις και προσεγγίσεις, που εφαρμόζονται στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από κορυφαίες εταιρίες, παγκοσμίως.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επιχειρηματίες και ανώτατα στελέχη με μακροχρόνια εμπειρία που επιθυμούν να ανανεώσουν τις γνώσεις τους και να έρθουν σε επαφή με τις σύγχρονες τάσεις του management, καθώς και σε ανώτερα στελέχη μεγάλων και μικρών επιχειρήσεων που επιθυμούν να ενισχύσουν το ήδη υπάρχον ακαδημαϊκό τους υπόβαθρο ή να αποκτήσουν επιπλέον πρακτικά εφόδια.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα