Νέα σελίδα για τον όμιλο ΕΛΤΕΧ – ¶κτωρ

Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2008 15:58
UPD:16:01

Νέα σελίδα για τον Όμιλο Ελληνική Τεχνοδομική ΤΕΒ – ¶κτωρ σηματοδοτεί τόσο η αλλαγή του ονόματος της Ελληνική Τεχνοδομική ΤΕΒ ΑΕ σε «ΕΛΛΑΚΤΩΡ», όσο και η μεταφορά του στα σύγχρονα ιδιόκτητα γραφεία του στη Νέα Κηφισιά.

Τα εγκαίνια των νέων κτιρίων του Ομίλου, που βρίσκονται στην οδό Ερμού 25 στην Νέα Κηφισιά, πραγματοποιήθηκαν χθες. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στην κατασκευή ενός κτιρίου που θα είναι φιλικό προς το περιβάλλον και θα αποτελεί ένα από τα πρώτα πιστοποιημένα «πράσινα» κτίρια. Η νέα έδρα του ομίλου είναι συνολικής έκτασης 31.000 τ.μ.

Σύμφωνα με την ΕΛΤΕΧ, το νέο όνομά της «θα αποτελεί πλέον τη σημαία της στην εγχώρια, τη διεθνή παρουσία της αλλά και το ελληνικό Χρηματιστήριο».

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η διοίκηση του ομίλου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις μελλοντικές προοπτικές που διανοίγονται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με πρώτους σταθμούς τη Μέση Ανατολή και τη Ν.Α. Ευρώπη. Όπως τονίστηκε, «η κατασκευή ήταν και είναι ο κορμός του μηχανισμού μας και οι παραχωρήσεις είναι η μεγάλη επένδυση, ενώ οι νέες δραστηριότητες δημιουργούν ισχυρή προοπτική».

Όσον αφορά στα μεγέθη του Ομίλου, ο πήχης τίθεται και φέτος υψηλότερα, με στόχο ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών να ξεπεράσει το 1,5 δισ. ευρώ, ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία του το ανεκτέλεστο υπόλοιπο ανέρχεται σε 5 δισ. ευρώ, κατανεμημένο σε οκτώ χώρες.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΛΛΑΚΤΩΡ



Σχολιασμένα