Διεύρυνση ωραρίου λειτουργίας τριών Γραφείων Κτηματογράφησης σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη

Τρίτη, 17 Ιουνίου 2008 16:40

Στοιχεία για την προσέλευση των πολιτών στα Γραφεία Κτηματογράφησης κατά τη σημερινή ημέρα έναρξης της διαδικασίας επιβολής δηλώσεων στις 107 νέες περιοχές που εντάσσονται στο Κτηματολόγιο, έδωσε στη δημοσιότητα η διοίκηση της εταιρείας.

Όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση, αυξημένη κίνηση παρουσιάστηκε στο Κέντρο Ενημέρωσης Πολιτών της Κτηματολόγιο Α.Ε. και στο Γραφείο Κτηματογράφησης που στεγάζονται στο Μετρό του Συντάγματος, στο Γραφείο Κτηματογράφησης του Δήμου Περιστερίου, στο Γραφείο Κτηματογράφησης του Δήμου Πειραιά (στα Ολυμπιακά Ακίνητα Π.Φαλήρου) και στο Κέντρο Ενημέρωσης Πολιτών στο κέντρο του Πειραιά καθώς και στο Δήμο Θεσσαλονίκης που στεγάζεται στο Περίπτερο 2 της Δ.Ε.Θ.

Συνολικά, εκτιμάται ότι τα 76 Γραφεία Κτηματογράφησης εξυπηρέτησαν περίπου 30.000 πολίτες.

Ειδικά για το Γραφείο Κτηματογράφησης στην οδό Ευριπίδου -ένα από τα έξι Γραφεία που εξυπηρετούν τον Δήμο Αθηναίων- στο οποίο σήμερα παρουσιάστηκαν προβλήματα στη λειτουργία του, η Κτηματολόγιο ΑΕ σημειώνει ότι από αύριο θα λειτουργεί κανονικά για την εξυπηρέτηση κοινού και την παροχή πληροφοριών, ενώ σύντομα θα παραλαμβάνει και δηλώσεις. Μέχρι τότε οι πολίτες θα εξυπηρετούνται από το Γραφείο Κτηματογράφησης στο Μετρό του Συντάγματος.

Τέλος, αποφασίστηκε η διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας μέχρι τις 21.00 για τα Γραφεία Κτηματογράφησης του Δήμου Αθηναίων στο Μετρό του Συντάγματος, του Δήμου Πειραιά στα Ολυμπιακά Ακίνητα Π. Φαλήρου καθώς και του Δήμου Θεσσαλονίκης που στεγάζεται στο Περίπτερο 2 της Δ.Ε.Θ. από σήμερα και για όσο διάστημα χρειαστεί.

Σε ό,τι αφορά την υποβολή δηλώσεων, κατατέθηκαν περίπου 4.800 δηλώσεις σε πανελλαδικό επίπεδο και υποβλήθηκαν περίπου 3.700 αιτήματα κωδικού μέσω διαδικτύου (ηλεκτρονική δήλωση).



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα