Επέκταση δικτύων από OTE, Cosmote, Panafon, Telestet

Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2000 13:48

Σε επεκτάσεις των δικτύων τους και της χωρητικότητάς τους, με στόχο να αποφευχθεί η τηλεπικοινωνιακή συμφόρηση κατά τη διάρκεια των εορτών, προχώρησε ο ΟΤΕ, η Panafon, η Cosmote και η Telestet.

Οπως ανακοινώθηκε από τις εν λόγω εταιρείες, με δεδομένο την αύξηση των κλήσεων ορισμένες ώρες και ημέρες της εορταστικής περιόδου, για παράδειγμα την πρώτη ώρα του νέου έτους, συνιστάται :

* Σε περίπτωση που η τηλεφωνική επικοινωνία δεν επιτευχθεί με την πρώτη φορά, συνιστάται να μην επαναλαμβάνονται συνεχώς οι προσπάθειες για σύνδεση. Οι συνεχείς προσπάθειες οδηγούν σε μεγαλύτερη συμφόρηση των τηλεφωνικών δικτύων. Είναι καλύτερο και βέβαια πολύ πιο αποτελεσματικό η προσπάθεια για σύνδεση να επιχειρηθεί λίγο αργότερα.

* Καλό θα είναι οι συνδιαλέξεις να είναι σύντομες, ώστε να εξυπηρετηθούν κατά το δυνατόν περισσότεροι συνδρομητές.

* Ειδικότερα για τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας, είναι δυνατή, εναλλακτικά, η επικοινωνία μέσω σύντομων γραπτών μηνυμάτων. Και στην περίπτωση αυτή φυσικά συνιστάται η αποστολή των γραπτών μηνυμάτων να μη γίνεται μαζικά στο κρίσιμο χρονικό διάστημα της αυξημένης τηλεπικοινωνιακής κίνησης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα