Axon: Εγκρίθηκε η απορρόφηση των Elson, Πρίσμα και Axon Property από τη Sonak

Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2008 16:00

Εγκρίθηκε, σύμφωνα με την Axon Συμμετοχών, η συγχώνευση με απορρόφηση των εταιρειών Elson A.E., Πρίσμα Τεχνολογική Α.Ε. και Axon Property από την Sonak, θυγατρική του Ομίλου Axon.

Σημειώνεται ότι οι Elson και Πρίσμα Τεχνολογική είναι επίσης θυγατρικές του ομίλου και δραστηριοποιούνται στους τομείς πληροφορικής, υψηλής τεχνολογίας και ειδικών εφαρμογών, ενώ η Axon Property δραστηριοποιείται στην εμπορεία ψυκτικών συστημάτων ανοικτού χώρου.

Σύμφωνα με την Axon, η συγχώνευση πραγματοποιήθηκε με μεταβίβαση του συνόλου της περιουσίας (Ενεργητικό-Παθητικό) των τριών απορροφώμενων εταιρειών στην απορροφώσα εταιρεία, με βάση τα οικονομικά στοιχεία (Ισολογισμοί Μετασχηματισμού) της 31-10-2007 των απορροφωμένων εταιρειών.

Μετά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης, το μετοχικό κεφάλαιο της Sonak διαμορφώθηκε σε 5.985.661,84 ευρώ, διαιρούμενο 2.042.888 κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 2,93 ευρώ η κάθε μια.

Με την ολοκλήρωση της συγχώνευσης το ποσοστό συμμετοχής της Axon Συμμετοχών στο μετοχικό κεφάλαιο της Sonak διαμορφώθηκε σε 50,01% από 52,21% που ήταν πριν από την συγχώνευση.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα